Post by paicovanlindsel on Mar 8, 2022 3:38:41 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Jungle Adventures 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Jungle Adventures 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ veliko žetonov hack ▞▞▞
▞▞▞ Jungle Adventures 2 2022 version ▞▞▞
Obožujem to igro
Lepa igra, vendar zadnja stopnja ni bila končana
lepo😍😍😍😍😍
Grafika je dobra, vendar nadzor ni dober
Jungle Adventures 2 სათავგადასავლო orba
ne more izbrati znaka
Zelo mi je všeč in delaš naslednjo stopnjo ok to je dobro Všeč mi je, da osreči otroke Povem, da naslednja stopnja pomeni 5 ok Všeč mi je ok Ena stvar, ki jo bom rekel naslednja 5. stopnja, ki jo želiš narediti drugače kot velik veliki velikan in ta junak tudi hočejo visoko prosim pustolovščino in zakaj je com
Prosimo, da vnaprej povečate velikost igre, tako da ne potrebuje internetne povezave, ker vsakič, ko igram, ponovno prenesete prenesene ravni, prosim, popravite
Odlične igre. Zelo sem užival v pustolovščini v džungli. Obožujem to igro tako super
To je tako slaba igra, ko imam pouk po razredu, imam 20 minut odmora in odprem aplikacijo ter izberem raven in ta igra kaže, da pridobivanje podatkov za strežnik, zaprem to in odprem to to mi prikazuje enakih mojih 20 minut je odpadek v tej igri, to je razlog, da tej igri dam 1 zvezdico in igro izbrišem, prosim, odpravite težavo z aplikacijo bakwasssss😔😔😔😔😔
Najslabša igra Ta igra mi ni všeč, ker je na spletu ... In vedno mi velikokrat govori, da dobivam podatke s strežnika. Igram enkrat na ravni 2 do 3 krat, kar kaže, da je pridobivanje podatkov s strežnika in dotik prav tako slabo!
dobra igra ampak grafika ni dobra
To je zelo zanimiva igra. In moj sin se rad igra. Zelo dobra grafika in oder. Prosim, ustvarite igro v džungli o vojaški misiji. Zahvaljujem se vsem, ki so naredili to igro za nas .thanks.love u.
Jungle Adventures 2 Macəra jnc
Najslabša stran je, da vedno prikazuje pridobivanje podatkov s strežnika.. To je dražeče.. Drugače pa dobra igra
הרפתקאות הג'ונגל 2 הרפתקאות syur
Preveč stvari za početi v tej igri lepa igra♥️
Všeč mi je ta igra, vendar je nadzor počasen.
brique briseur - Boules de briques, Bricks Breaker Grand public ebxi
To je najboljše
Ali lahko popraviš igro!!!!! Obstajajo hrošči
Enostavna igra, preprosta grafika, zabavna, za igranje ne potrebujete magistrske diplome!!!!
Zataknjen že 2 uri pri pridobivanju podatkov iz strežnika. Znova zaženem aplikacijo, znova zaženem telefon, ki je še vedno enak.
Nivo 5-5 mi je čist, vendar me vrne na 5-3. Ni pošteno, da igra cheqing
To je tako smešno, vendar ne daje sreče😡😡😡
igra je najboljša in grafika te igre je najboljša, kontrole pa najboljše
Ta igra je vredna, ni mi všeč, njene ravni so zelo težke
igra je dobra, vendar spodobnost prikazanega oglasa ni primerna za otroka, starega 5-6 let. prijazno odstranite te oglase, saj ustvarjajo radovednost v otrokovem umu
Hočem vprašati. Ali je ta igra varna, ker sprašuje o osebnih podatkih in vsem
Zakaj ne bi prikazali pustolovščine v džungli 3 v mojem razdelku. Samsung galaxy core 2. Igram ga zavihek mojega brata.
Jungle Adventures 2 Avanture ngqf
ta igra je tako zelo lepa, všeč mi je😘😘
ta igra, vsebina lepa. vendar to ne deluje gladko, prosim, rešite to težavo
Jungle Adventures 2 Macəra jnc
Dobra igra... Dober nadzor.. Obožujem to igro uuummmaaahhh
Ta igra zahteva, da so podatki previdni
Igra je bila čudovita, a nekatere ravni so preveč težke za igranje