Post by paicovanlindsel on Mar 8, 2022 3:29:38 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Let\u0027s Create! Pottery Lite ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Let\u0027s Create! Pottery Lite IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ daha fazla altın aldatır ▞▞▞
▞▞▞ Let\u0027s Create! Pottery Lite 2022 version ▞▞▞
Mağazanın çok sınırlı olması dışında onu sevin...gerçek bir utanç. Bu uygulamaya çok para harcadım, SEVDİM ama satın alacak başka bir şey yok. Başka bir şirketin bu uygulamayı satın alması ve gerçekten kullanışlı hale getirmesi gerekiyor. Sizler benim gibi uygulamadan gerçekten hoşlanan, mağazadan yeni şeyler almaya devam edecek insanlar buluyorsunuz, ancak görünüşe göre bir kez her rengi, her fırçayı, oyun mağazanızdan satın alabileceğiniz her şeyi satın aldığınızda. Sanki tam anlamıyla ortadan kaybolmuşsunuz gibi son güncelleme 2017'ydi 🤬
Zaman kaybı çünkü tüm tasarımlara sahip olduğunuzda sizden ikinci versiyonu yüklemenizi isteyecek 👎👎👎👎👎👎👎👎👎
0 yıldızım olsaydı, beni kovduğu ve bana reklamlar ve gerçekten kötü bir oyun göstermeye başladığı için kazanacağı şey buydu KURMAYIN !!!!!!
Renk ve desenlerin tamamıyla ilgili olarak bir amacın içinde.
oynadım ama dekorasyonunu bulamıyorum nasıl bulalım ki mutlu değilim 👎💔💔💔💔💔💔Bence harika olur 😘😘 oynadığımda güzel değil 😓😔 o yüzden kaldırıyorum tüm verilerimi boşa harcadın seni aptal aptal seni bufalo seni eşek alıyorum 😠😠😠😠😠😠 😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠 güneş sistemindeki en daba oyunu sensin 🌏🌏🌏
Güzel bir yeri ama mekanını boyayamıyorum çıkmıyor hemen satıyor
Oyun harika ve hepsi, ama bunu denediğimde? Çömleklerimi yapmayı ve boyamayı bitirdikten sonra uygulama, "Tamam, şimdi satalım! Çömleklerini satmak için sat düğmesine bas" diyordu! Oh hayır! Sanmıyorum!Güzel bir çömlek parçası yaratmak için çok çalışıyorsun ve sonra SATMAK zorundasın!? Vazgeçmeden önce ekran görüntülerini almak yerine, yaptığınız şeyi TUTamaz mısınız?
Çok güzel ama Keşke 2. ücretsiz kaynaktan
Çok güzel oyun yapmışsınız.Ama bazı şeyler için gerçek para istiyor.
bir oyun başarılı
Çok çok çok çok güzel bir oyun ama 3 seviyeden sonra tam sürümü indirmenizi istiyor ücretsiz değil ücret alıyor Bu oyunu beğendim ama bu oyunu sevmiyorum çünkü tam sürüm istiyor 😒😒😒 Lütfen bu oyunu indirmeyin 🙏 Bu oyunu da beğenmeyeceksiniz Teşekkürler
Oýun ama 1 saatden sonra içim kısdı vazoları sata bilsek çok güzel harika olurdu
harika bir oyun herkese tavsiye ederim 4yaş ve üzeri bir oyun özelliği ona sahip var birde vazoları ücretsiz bir şekilde alabiliyorsunuz.
Let's Create! Pottery Lite Dažādas spēles mrr
çok güzel bir oyun tek kelimeyle harika
Yazıklar olsun oyun çok güzel olmuş yada olmış istedigim vazo olmuşyo tek kelime ile (İĞRENÇ)
eski cok oynardim 2 yil ara verdeim cok aramistim sonunda oyuzden cok cok mutluyum
Let's Create! Pottery Lite Casual games iikb
1günde satın aldım ve bende olanlardan tam sürüm ücretsiz alın pls bence indirmeyin
1 tanevazouapıp bitiyor😐👎
Let's Create! Pottery Lite Casual rlb
Let's Create! Pottery Lite கேஷுவல் jghj
mükemmel bir uygulama çok söz kesinlikle öneriyorum 4 yıldır oynuyırum ve çok düşük
Boya yok yaaaa yardım edinn
Bu oyun harika ama ben bu uygulamanın yeni versiyonu için ödeme yapmadım 😔
Ne güzel bir realite oyunu ve 5 yıldız vermemin sebebi grafiklerinin akıllara durgunluk vermesi.
Bi emin olduktan sonra anneler beğenir
sınırlı renkler, çalışmak için daha iyi şeyler elde etmek için tam sürüm satın almadığınız sürece temel afrika renkleri
Güzel ama oyunu tam sürüm ile ayetler daha fazla sayıda yükledikten 3,4 saat sonra zaten 6000 madeni para oldu. Bence tam versiyonu ile verilmeli .
Let's Create! Pottery Lite Boshqalar ukr
İyi. Çok fazla potansiyele sahip. En iyi yaratıcı oyun ama yaratılacak şeyler sınırlı. Ama genel olarak mükemmel 👍 👌
Nasıl Renk Verildiğini Söyler Misiniz?Bu Yorum Kim Okursa Okusun Bana Bir Cevap Verebilir Mi? ~Nolur!~
Çok sakinleştirici, koleksiyon 5'ten fazla tutabilseydi çok daha iyi olurdu! İdeal olarak minimum 10 gibi! Ayrıca sadece yatay yerine dikey olarak uygulanan boya da memnuniyetle karşılanacaktır. yoksa teşekkürler
Ful oyun paralı güzel oyun ama 9.98$ nedir?
Ama renklendirme kısmı çıkmıyor
Bu oyuna bir yıldız bile vermek istemiyorum. Yapmanız gereken tek şey, sadece aptal temel bilgileri satın alabilmeniz için kendi başımıza yaratıp birine satmak.
Çok rahatlatıcı!!! Telefonu hareket ettirdikçe arka plan da hareket ediyor... Yaratıcılığımı ve hayal gücümü artırıyor! Bu uygulama benim için mükemmel bir uygulama. Çok iyi grafikler ve çok iyi bir oyun!!! Benim için harika!!!
güzel ama bedava olması lazım
Kuzenimde çömlek oyunu var ama çömlek ışığı yok. Kreasyonlarımızı renklendiremediğimiz için hayal kırıklığına uğradık. Orijinal çömlek oyununu tavsiye ediyoruz.
iğrenç bir oyun hakkımıyediler
Babamın şarap canagini yaptim bozuk para satamadim 1 berbat
Bu oyunu seviyorum çünkü geri döndüğünüzde diyelim ki iş ve stresli bir gün geçirdiniz bu oyunu oynayabilirsiniz ve gerçekten geç saatlere kadar dinlendirici ve eğlenceli ve kelimenin tam anlamıyla hiç reklam yok bence bu oyunu indirmelisiniz 500 üzerinden 5 iyi kalite evet umarım bu oyundaki kararınızda bir fark yaratmıştır güle güle
Ne renklenemiyorum ne satabiliyorum, bu nedir ya
Magic Rampage भूमिका निभाना hld