(Android) Family Mysteries: Poisonous Promises vir napak za goljufanje kode
Feb 23, 2022 22:23:24 GMT -5
Post by sertbocarouve on Feb 23, 2022 22:23:24 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Family Mysteries: Poisonous Promises ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Family Mysteries: Poisonous Promises IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vir napak za goljufanje kode ▞▞▞
▞▞▞ Family Mysteries: Poisonous Promises 2022 version ▞▞▞
Family Mysteries: Poisonous Promises Aventura lhqv
Dobra zanimiva igra z dobro zgodbo in briljantno grafiko, vendar so igranje in uganke preveč enostavne, tudi v profesionalnem načinu. Tudi malo prekratka za ceno.
Bilo je malo preveč grozljivo. Še vedno zelo zabavno.
Razočaran, ker je samo 1. poglavje brezplačno
Zelo uživam v takih igrah
Dobra igra ljubezen artfex Mundial igre
Odlična igra, bolj kot odlična 1 raven igre. Užival sem v prvih nekaj minutah igre, vendar se je PLAČILO IGRATI po 1. LVL. Sovražim, da me zahteve za $ skoraj takoj po tem, ko sem začel igrati igro, zasedejo, zato 1 zvezdico od mene. Uredi: da, vaša aplikacija pravi, da poskusite brezplačno in nato kupite, samo menim, da ena stopnja ni dovolj za odločitev. Pogosto kupujem igre, vendar sovražim zapravljanje $, ko igre ne ustrezajo oglaševanim informacijam, 1 kratek LVL me ne prepriča.
Ta igra je bila ..... drugače. Res ni bilo mar za "novo?" Lastnosti. Ima nastavitve po meri, hitro potovalno karto, morfij predmete, zbirateljstvo in poglavje zelo kratko bonus. Veliko minigames bilo odziva, zato sem jih moral preskočiti. Bil sem precej dolgčas po poglavjih bonus in je bil vesel, ko je ta igra je končana. Zajetne cena za ho-hum avanturo. Še kar 4 zvezdice pomagati, čeprav si res želim, da ga 2 zvezde.
Odlična igra. Neverjetno grafiko in zgodbo. Všeč mi je svoje igre, ki ima detektivske kotov, ne igre, ki temeljijo na fantazij.Ta igra je bila fantastična, zgodba je bila briljantna in grafika super. Užival sem v vsaki minuti
Lepa igra
Na žalost je igra iz nekega razloga želela dostopati do mojih medijev in vseh mojih datotek, da bi lahko igral, zato sem jo odstranil. Še nikoli me ni nobena igra tako vprašala, zato ne bom igral nobene igre tega podjetja.
Family Mysteries: Promesses empoisonnées Aventure xgk
Resnično uživam v tej igri! Družinske skrivnosti * Poisonous Promises 9-4-20 kupljen 8-2-20
Family Mysteries: Poisonous Promises Nuotykių dsc
Všeč mi je ta igra
Dobra igra, vendar je predogled kratek in ne daje dobrega občutka za igro.
Obožujem to hišo s tem koronavirusom
Vračilo PLS!!!!!
😍👍
Za 6,99 plus davek, ni bilo vredno. Če bi bila daljša igra, v redu. In bonus je bil zelo kratek, ubogo Veroniko so pustili v morju
Zgodba je dobra, prav tako grafika. Razočarana sem nad prizori HOPS. Lahko se dotaknem predmeta 10-krat in ga nikoli ne dvignem. Ko pa seveda uporabim namig, ker ne morem mimo tega prizora, vedno pristane na predmetu, na katerega sem tapkal. Torej to ni bila ena vaših najboljših iger. 😁😎🍻😘
Kul igra
Ne potrebujete vseh mojih podatkov samo zato, da igram odstranjeno igro
Ni brezplačno, kot je navedeno. Po zelo kratkem času sem bil pozvan k nakupu članstva v njihovih aplikacijah za mesečno naročnino, da bi lahko nadaljeval. Zelo razočaranje!!
Po prenosu na moj telefon se igra nikoli ne bi povezala. Krog se samo vrti. In to preprosto ni ta igra, ampak nobena od tistih, ki sem jih prenesel od tega razvijalca, zdaj ne deluje!
Čudovita igra odlična zgodba
Jaz sem samo to kar 4 vzrok obesil o tem, kako igrati igro, tako da mi dela, vendar je dobra igra in dobili lažje, bom pisal, ko končni
Čudovito. Ta je moja najljubša do zdaj.
Obožujem to igro!! Res lahko raziskujem svoj um!!
Všeč mi je
Ok igra. PREDRAGA. odstranitev.
Za nadaljevanje je treba plačati.
Zabavne igre. Uganke niso pretežke in zgodba je kul.
Nič nenavadnega, a vsaj ni ena od tistih iger za gradnjo energije! Zaradi napak sem moral preskočiti nekaj mini iger in HO so lahko nekoliko frustrirajoče, vendar je čas minil. AM res morate znižati ceno. 7 $ je previsoko za nekaj ur igre.
Običajna cena A\M, odlična grafika, uganke itd. Toda bonus je bil žalostno kratek, zato je padla zvezda. Še vedno priporočljivo.
izgleda zabavno..malo drugačen izziv za zaprtje, kot zdaj!!
Odlično
Dobra igra kot vedno.
Preprosto grozno. Stalni HOG. Prašiči niso pustolovščine ali skrivnosti, so dolgočasni in brezumni.
Odlična igra!!
Bilo je zelo dobro
dobro.
Zelo dobra igra, vendar NE POLNA 😒👎
Niti dokončal brezplačnega preizkusa. Ta igra me sploh ni zanimala.
Alien Creeps - Tower Defense Strategiya hyw
Family Mysteries: Poisonous Promises Piedzīvojumu spēles zek
Igra mi je zelo všeč. Je zahtevna in zanimiva zgodba. Razlog, zakaj sem izpustil zvezdico, je, ker ne maram iger, pri katerih ni jasno, da moraš plačati, da jih končaš. Počutim se, kot da je manipulativno. Plačal sem... in nič mi ni žal... Samo mislim, da to ni zelo etično.
Res uživam v tej igri, nadaljuj tako ustvarjalec 😃